fbpx

Hoe je het ook wend of keert, ook op zakelijk gebied wordt betrouwbaarheid bepaald bij de eerste indruk: je profielfoto. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe baan, als personal trainer werkt of als freelancer aan de slag wilt voor nieuwe opdrachtgevers. Met jouw profielfoto op LinkedIn, je website of op je cv geef je jouw eerste indruk aan de buitenwereld. Een goede profielfoto op zorgt ervoor dat recruiters sneller kijken naar jouw vaardigheden en ervaring. Met een professionele zakelijke profielfoto wek je bovendien vertrouwen bij potentiële klanten en relaties. Zakelijke portretten voor bedrijven zijn tegenwoordig onmisbaar. Unieke portretfoto’s zorgen voor een professionele uitstraling en geven jouw bedrijf letterlijk een gezicht. Lees in deze blog meer over het belang van zakelijke portretfoto’s en hoe professionele profielfoto’s een positieve impact kunnen hebben op jouw collega’s en business.

Profielfoto’s als branding van je bedrijf

Als bedrijf wil je goed voor de dag komen. Met professionele profielfoto’s van je werknemers kun je jouw branding en huisstijl versterken. Zorg voor herkenbaarheid met business personeelsfoto’s op je website. Zo kun je een kleur gebruiken als achtergrond voor portretfoto’s van je medewerkers om eenheid te creëren tussen de huisstijl van je website en foto’s van jouw collega’s.  Zonder jouw collega’s zou jou bedrijf niet zo succesvol zijn als het nu is. Laat je medewerkers stralen op je website met aansprekende portretfoto’s en trek de juiste mensen aan. Zo blijf je een aantrekkelijke werkgever voor talent. Wij geloven dat organisaties die hun medewerkers centraal hebben beter presteren. Je collega’s zijn immers de sleutel tot succes.

Kies voor kwaliteit

Het belangrijkste van corporate profielfoto’s, teamfoto’s, foto’s van je medewerkers of pasfoto’s van personeelsleden, is toch wel dat deze professioneel gemaakt zijn. Hoogwaardige kwaliteit en de juiste belichting zorgen ervoor dat de foto’s bruikbaar zijn op je website, passen bij je huisstijl en vormgeving van je website.

Gebruik portretfoto’s van je medewerkers als marketing

Professionele profielfoto’s kun je inzetten voor zowel interne als externe communicatie van jouw business. Dit versterkt de identiteit van jouw bedrijf en maakt jouw identiteit uniek ten opzichte van andere bedrijven. Laat je collega’s zien op presentaties, social media kanalen en andere uitingen. Zo geef je bedrijf een gezicht met zakelijke portretfoto’s van je medewerkers. Laat je medewerkers de nieuwe profielfoto’s ook gebruiken op Linkedin. Een professionele profielfoto met logo van jouw bedrijf zorgt voor eenheid en herkenbaarheid op social media kanalen.

Snel portretfoto’s nodig voor je bedrijf? Altijd Beet Business biedt custom pakketten aan voor het maken van portretten van al je medewerkers. Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en visie, dat begrijpen we heel goed. Wij leveren ongedwongen profielfoto sessies van personeelsleden op locatie. Bekijk de Altijd Beet Business pagina voor meer informatie over portretfoto’s voor je bedrijf. Ben je zelfstandig ondernemer en kun je professionele foto’s gebruiken voor je bedrijf? Bekijk dan onze pakketten op deze  pagina’s. We helpen ook starters en freelancers naar zakelijk succes door middel van stralende (portret)foto’s. Wil je liever zelf nieuwe profielfoto’s maken? In deze blog geven wij tips over het maken van een goede profielfoto.