fbpx

Originele en scherp geprijsde foto’s voor studenten

Wij schieten originele en eerlijke portretfoto’s van studenten zodat ze online een sterke eerste indruk achter laten bij het betreden van de arbeidsmarkt

Zij gingen je voor

Waarom een shoot?

Online opvallen

Online heb je maar heel kort de tijd om een eerste indruk achter te laten. Met een originele portretfoto val je op en neemt de kans op een positieve eerste indruk toe.

Kwaliteit

Onze portretfoto’s zijn professioneel en stralen kwaliteit uit. We vinden het belangrijk dat de foto’s origineel zijn. Elke foto wordt uitvoerig nagelopen in Lightroom en Photoshop.

Eerste indrukt telt

Als studenten de arbeidsmarkt opgaan zal het hun helpen om een goede professionele foto te hebben van zichzelf. Dit zorgt er ook voor dat de school in een positief daglicht komt te staan.

Geef de school een gezicht

Zet je studenten in het zonnetje en geef je school een gezicht met originele portret foto’s van studenten. Zij zijn het visitekaartje van de school. Zorg dat ze opvallen op hun CV en LinkedIn

PORTRET FOTO’S VOOR ELKE SITUATIE

voor
mij

voor mijn
organisatie

voor mijn
(onderwijs) instelling

Hoe werkt het?

1

KIES EEN PAKKET

We hebben drie opties. Goud, Silver en Platinum.

2

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies een beschikbaar slot in de kalender.

3

FOTOSHOOT

Wij nemen contact op om alles door te nemen.

4

FOTO'S IN JE MAILBOX

Binnen een week heb je de na bewerkte foto’s in je mailbox.

Onze laatste blogs

Uitgelichte fotografen

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Amilcar

Yuri

Jarmo

Stefanie

Amilcar

Yuri

Jarmo

Stefanie

GEEF EEN FOTOSHOOT CADEAU

 Is je oom verhuisd? Is je zwager jarig? Heeft je zus een kind gekregen? Een mooie portret foto staat symbool voor een fase in je leven. Onze foto shoots zijn geschikt voor alle gelegenheden

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Susanne van ROC Kop van Noord Holland

       

Bedankt Altijd Beet Fotografie voor de geweldige foto’s en topdag.

 

Tijmen van Effectory

       

“Effectory heeft inclusiviteit en diversiteit hoog op de agenda staan. Tijdens gesprekken met collega’s kwamen we erachter dat het voor de buitenwereld niet duidelijk is dat er een geweldige mix van culturen en mensen bij ons werkt. Altijd Beet heeft daarom profielfoto’s van al onze medewerkers gemaakt. We zijn zeer tevreden met de foto’s en hoe Altijd Beet dit heeft aangepakt. De portretten zijn te bewonderen op onze website.”

Roos van Story to Video

       

“Altijd Beet heeft Story to Video geholpen met de foto's voor ons. e-book. We zijn zeer tevreden met het resultaat"

 

Luke van Makro Organics

       

“Altijd Beet did a great job capturing our people and the way we work. I liked how involved they were the entire process. Great energy during the shoots as well. Would highly recommend"

FAQ
Welke locaties zijn mogelijk?

Iedere fotograaf heeft zijn of haar voorkeurslocaties. Zodra jij de shoot hebt geboekt, neemt de fotograaf persoonlijk contact met je op om details met je te overleggen Let op: op dit moment schieten we alleen in omgeving Amsterdam en Nijmegen .

Wat gebeurt er als het regent

Voor het fotograferen van studenten werken wij altijd in een overdekte studio. Dit kan bij jullie op school, met onze mobiele studio of het kan bij ons in de studio in Amsterdam Noord.

Hoeveel foto's krijg ik?

Dit kan in overleg worden bepaald. Wij adviseren 3 foto’s per student zodat zij zelf hun favoriet kunnen kiezen.

Wat moet ik aan?

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf bent op de foto’s en dat je je op je gemak voelt. Draag vooral kleuren, die leveren een mooi contrast op. Teksten of prints leiden af en zijn niet aan te raden. Als je een shoot hebt geboekt dan nemen wij contact met je op om de kleding samen af te stemmen. Voor een zakelijke shoot raden wij aan om smart casual gekleed te gaan.

Wat als ik de foto's niet mooi vindt?

Smaken verschillen, daar zijn we ons volledig van bewust. Onze regel is dan ook simpel: niet tevreden, geld terug.