fbpx

Wil jij een uniek en bijzonder cadeau geven aan je medewerkers? Het meeste plezier heb je van cadeautjes die je écht beleeft en waar je nog maanden zo niet jaren plezier van kan hebben.

Verras je medewerkers met een persoonlijke photoshoot met de Altijd Beet Giftcard. 

Een unieke Covid-Proof experience

Een shoot bij Altijd Beet is alles behalve saai. Onze fotografen zijn professioneel maar vinden een goede sfeer en humor net zo belangrijk. Daarom is een shoot bij Altijd Beet een echte experience. 

Wij denken mee met kledingkeuze, achtergrond en het vertalen van iemands persoonheid naar een fotoconcept. We hebben een professionele foto studio in Amsterdam Noord waar we creatief los kunnen gaan, maar we schieten net zo graag op locatie.

Werk aan je employer branding

Een geslaagde foto wordt vaak gedeeld op social media waar de foto vaak nog maanden zo niet jaren zichtbaar is. De foto’s hebben een positieve invloed op de branding van de werkgever. Elke keer iemand een compliment krijgt vanwege de foto dan zal de werknemer de werkgever benoemen. 

Een momentopname die nog jaren bijblijft

Misschien gebruikt de werknemer de foto wel op Tinder en ontmoet deze persoon de liefde van zijn leven. Maar misschien wil de persoon een fotoshoot met het gezin omdat er net een pasgeboren bay in het spel is. Grote kans dat de foto een plekje aan de muur krijgt. De positieve brand impact van de shoot zal nog jaren voortduren.

Wij hebben drie verschillende giftcards. De verschillen vind je hier.

Bestel de giftcard nu voor je medewerkers. Vul je gegevens in in het contact formulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.